Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Yritys


Nummelan Fysikaalinen Hoitolaitos, Virve Havulinna Ky on perustettu v. 1982.
Nummelan Fysikaalinen Hoitolaitos on Ortopediseen Manuaaliseen Terapiaan erikoistunut hoitolaitos Vihdin kunnan alueella.

Tavoitteemme on tarjota ammattitaitoista fysioterapiaa painottuen tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon. Sitä tukee henkilöstön jatkuva täydennyskoulutus ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

Hoitoon hakeudutaan pääasiallisesti lääkärin lähetteellä (tutkimus- tai hoitomääräys), mutta hoitoon voi tulla myös ilman lähetettä. Jos asiakkaalla on lääkärin antama hoitomääräys saa hoidoista KELAn korvauksen, ilman lähetettä hoidoista ei saa KELAn korvausta.
Hoitomääräys on voimassa 1 vuoden antamispäivämäärästä lukien ja hoidossa voi käydä ko. vuoden aikana haluamansa määrän lääkärin suosittelemista käyntikerroista.Nummelan Fysikaalinen Hoitolaitos, Virve Havulinna Kommandiittiyhtiö, Vihdintie 3, 03100 NUMMELA, Puh. 09 2221054

  näytä normaaliversio » Ylös